Moderator© Értékesítési Rendszer oldalát Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Rendben!
Menü

Horváth Balázs, scale up szervezetfejlesztés

Szerző: Horváth Balázs scale up mentor

Horváth Balázs scale up mentor, 

szervezetfejlesztési stratégiai partnerünk. 

Egy jól működő cégben 4 kérdésre kell jó választ adni:

Emberek, Stratégia, Megvalósítás, Pénz


 Ehhez ad konkrét eszközöket Verne Harnish amerikában fejlesztett, 30 év alatt 120 országban tesztelt Scaling Up keretrendszere. A világ legeredményesebb cégvezetési rendszereinek házasításából született és korrekt módon hivatkozik is rájuk. 6 földrészen, eddig több mint 80.000 ügyfélnek segített a növekedéssel járó kihívások leküzdésében.

Verne európai képviselője Nikolai Ladanyi, aki az amerikai megoldásokat az európai üzleti környezetre ülteti át.

Széles kapcsolatrendszerem van, hiszen 7 éve voltam BNI (Business Network International - www.bni-hungary.com) tag, és 2017 után a BNI Budapest Fejlesztési vezetőjeként 14 csoport több mint 400 vállalkozó tagjáért voltam felelős.

Végzettségem: Számítástechnikai programozó; Mediátor oklevél (Vista Verde); folyamatban: Certified scale up Coach; International Business - Conestoga College Canada

Lakhelyem: Kitchener, Ontario, Kanada

Személyes küldetésem: A megszerzett tudást és tapasztalatot felhasználva konkrét megoldásokkal segíteni másoknak a céljaik elérésében.

A legfontosabb képességemnek a lényeglátást, a legfontosabb alapértékemnek pedig az etikus viselkedést tartom.
 


Hogyan dolgozom a scale up rendszerrel?SCALING UP - Könyv a keretrendszerről

Átfogó szakkönyv, rengeteg gyakorlati példával. A magyar kiadás elkészülése nekem köszönhető.
22 nyelven érhető el, több mint 600.000 eladott példánynál járunk.  A könyv alapján, sok szorgalommal bevezethető a módszertan egy cég életébe. Nem tartunk vissza információt, számos letölthető kiegészítőt is biztosítunk hozzá. Az alábbi szolgáltatásokkal segítünk annak, aki gyorsabban szeretne eredményt elérni.

https://moderator.hu/scale-up-konyv
 scale up StartKurzus - online mentor program 1-2 vezetős cégeknek

A program vállalkozóknak és vezetőknek szól. A StartKurzuson 20-25 résztvevő tanul, vezetett tematikával online egy scale up Mentortól, ugyanakkor rendkívül sokat tanulnak egymástól is.

https://www.scaleup-hungary.hu/startkurzus/
 scale up Mesterkurzus, középvezetői tréning - 6+1 cégből álló kiscsoportban
A 12 hónapon át tartó program 4 egész napos személyes, köztük félnapos online alkalmakból áll.
Egy mesterkurzus csoportban maximum 7 cég vesz részt, cégenként 3-4 fővel.
300 millió Forint forgalomtól ajánlott, növekedni vágyó cégeknek

https://moderator.hu/horvath_balazs
 scale up Egyedi cégfejlesztés

Ez egy cégre szabott program, amely egy felméréssel kezdődik. A feltárt kihívásokhoz és a cég növekedési üteméhez igazítjuk az első 12+1 hónapos program tartalmát. A cég tulajdonosai, operatív vezetője és középvezetői tanulják és egyből alkalmazzák is a scale up eszközeit, igény szerint negyedéves, havi, és akár kétheti gyakorisággal. 2 milliárd Forint forgalomtól ajánlott, nagy növekedésben lévő cégeknek.Vedd fel a kapcsolatot Horváth Balázzsal!


Érdemes elolvasni a részletes leírást is!


Milyen esetekben lehetek a segítségedre?

1. Van legalább egy értékesítőd? Akkor kockás füzet helyett szoftver segítse az értékesítés folyamatát!

Nem excel tábla. Szoftver! Egy dolog biztos: legyen 1 értékesítőd (akár saját magad) vagy 15 értékesítőd, az értékesítési folyamataid működtetése minden esetben kulcsfontosságú. 2019-ben már nem mehet kockás füzetben vagy excelben.

Keress meg!

2. Gyártó cégként 3 műszakban dolgoztok? – Mit szólnál, ha a gyártósorod működését egy szoftverrel optimalizálnánk, ami 12 hónap alatt megtérül?

Keress meg!

3. Webáruházad van? – Van 400 terméked és napi 400 látogatód? Automatizáljuk az érdeklődők utánkövetését egy szoftverrel ami érti a PROFIT fogalmát. Ha 3 hónap alatt nem termelte meg extra PROFITBAN amit nekünk fizettél érte, akkor visszaadjuk a pénzed.

Keress meg!

4. Szoftverfejlesztő céged van? – A fejlesztéshez értesz, azonban az értékesítés kihívást jelent? A szoftvereid közül megmondom, hogy szerintem melyiknek van piaca és megtalálom a megfelelő ügyfeleket.

Keress meg!


Miért engem válassz?

 • 2006 óta több, mint 500 millió Forint értékben készítettem egyedi szoftvereket, ügyviteli szoftvereket, weboldalakat, webáruházakat. Többszáz projektben vettem részt. Ez alapján ki merem jelenteni, hogy széles rálátással rendelkezem.
   
 • Szoftveres megoldást keresel a cégednek?
  Stratégiai partnereim közé tartoznak ügyviteli és CRM szoftvercégek, egyedi szoftverfejlesztők, weboldal és webáruház készítők, projekt menedzserek és informatikai tanácsadók, akiknek a segítségével megtalálom az ideális megoldásokat a céged számára.

   
 • Szoftvercéged van?
  A kapcsolatrendszerem szinte minden iparágából tartalmaz kiváló cégeket. Ha szoftvereket szeretnél értékesíteni, akkor ezen a  kapcsolati hálón keresztül megtalálom neked azokat akik valóban igényt tartanak a termékeidre.

Keress meg!

Érdemes megnézni a véleményeket is!

Erről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!