Moderator© Értékesítési Rendszer oldalát Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Rendben!
Menü

Chemplex Kft. - hajtástechnika és célgép tervezés

Szerző: Juhász Attila, RendszerÉpítő
Chemplex Kft. - MiniCRM bevezetés referencia 2019

A Chemplex Kft.-nél újraterveztük a MiniCRM értékesítési rendszert, kiváltva egy komolyabb ügyviteli szoftvert és a teljes szervezeti felépítés információ áramlását, valamint az értékesítés és marketing tevékenység struktúráját.


A Chemplex mérnök csapata egy nagyon felkészült, rendkívül precíz munkatársi gárda, büszke vagyok rá, hogy értékesítési és CRM tanácsadóként én is segíthettem a növekedést.


Juhász Attila, 2019.


Ha hasonló szakterületen dolgozol, akkor a Chemplex Kft. téged is szívesen meghív a

ChREM - Etikus Mérnökök Reggelije - nevű szakmai közösségi programra.
 

Érdemes elolvasni a részletes leírást is!


Egyáltalán nem bánjuk, ha nem marad fehér a kesztyűnk, amikor a gépedet szereljük

A "nemcsak, bárcsak, nocsak" tárgyú levelemre (2020.02.13) több kérdés is érkezett, ezért írok, hogy tudd, igen, valóban mi tervezzük és gyártjuk a keverőberendezéseket, sőt a teljes gyártósorokat és technológiákat, a saját üzemünkben.  
 
Ennek óriási előnyei vannak, ezért erről beszéljünk egy kicsit. 
 
Az a helyzet, hogy ha összeülünk és elmondod nekünk azt, hogy milyen nyersanyagokat szeretnél módosítani az üzemedben, milyen eljárással és ahhoz milyen gépparkra van szükséged, akkor igazán jó terveket tudunk adni neked már az első körben. 

Egész egyszerűen azért, mert 17 éve ezt csináljuk, és folyadék- és porkezelés területén viszonylag ritkán érnek bennünket meglepetések.

Fogalmazhatnék úgy is, hogy félszavakból értjük, amit mondasz. Tök jó, ha velem tárgyalsz a folyamataidról, de kollégáimra, - ha úgy tetszik, a bástyáimra - Kapás Gergőre és Szerdahelyi Ákosra bármekkora vállalat akármekkora technológiáját szemrebbenés nélkül bízom.  
 
Amikor a terveket jóváhagyod, elfogadod, akkor lép a képbe a gyártóüzemünk és ezt a folyamatot is Gergő és Ákos felügyelik. Nálunk, helyben kerül levágásra az alapanyag, amit hajlítunk, hegesztünk, csiszolunk, felületet kezelünk, tömítünk, gépesítünk, majd az egészre ráeresztjük a villamossági szakinkat, aki lerendezi a vezérlést. 
 
És a folyamat végén teszteljük a gépedet. Öntünk bele olyan viszkozitású folyadékot, vagy olyan szemcséjű port (de ha adtál mintát, akkor pont azt) és nézzük az áramlásképet, feltekerjük a potmétert, megnézzük, hogy mit bír az a gép, amit átadunk neked termelésre.
Nézd, ebben a videóban éppen ezt csináljuk:  (ez egy munkavideó és csak itt láthatod, nem nyilvános) 


 
Itt kiszűrjük, ha nem stimmel valami és egészen biztos lehetsz abban, hogy helyben orvosoljuk.  
 
Nem ismertettem a folyamat minden lépését, mert arról itt is tájékozódhatsz (kattints ide), de hiszen valószínűleg eljutottunk már együtt ezeknek a folyamatoknak egy jó részéig, vagy konkrétan együtt dolgozunk éppen. Szóval csak azt szeretném, ha éreznéd a bőrödön, hogy milyen szerencsés vagy, hogy mindezt egy kézben, egy felelősséggel toljuk, hogy te kényelmesen és jól termelhess a gépeddel. (És nem kell 4-5 embert szorongatnod azért, hogy végre szállítsanak neked és az a gép jól működjön.) 
 
- Mostanra már azt is biztosan érted, hogy hogyan lehetséges az, hogy 2 év garanciát adunk és saját szerviz szolgálatunk van. (Erről még írok a közeljövőben.)  
 
Ennyit szerettem volna, és most kifejezetten örülnék, ha megírnád nekem azt, ami erről a gondolatról, hogy “egy kézben tartjuk a teljes munkát” eszedbe jutott. 
 
Ha szükséged van ránk, akkor tudod, hol érsz el. (Például várlak akár a ChREM-ben is, ahol személyesen is beszélgethetünk. Mi az a ChREM?
 
Ha gépet szeretnél vagy bármilyen módosítást, a legegyszerűbb, ha itt írod meg, mert innen vesszük át a feladatokat:  Igényfelmérő (Erre azért van szükség, mert CRM rendszerbe érkeztetjük a válaszaidat, hogy jól kézben tartsuk a feladatokat.) 
 
Remélem tényleg érzed, hogy velünk különleges helyzetben vagy! 
Örülök a válaszodnak is. 
 
Barátsággal: 
Sipos Sándor

Érdemes megnézni a véleményeket is!

Erről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!