Moderator© Értékesítési Rendszer oldalát Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Rendben!
Menü

Egyedi rendszámtábla keret - Rendszerépítő klub referencia

A rendszámtábla keret az egyedüli reklámcélra használható autóalkatrész. Számításaink szerint napi használat során 42 autós láthatja a feliratot dugóban, parkolóban. 3-9 fillérbe kerül egy elérés.

Ha figyelemfelkeltő a keret, vagy az üzenet márkaépítésre és üzletszerzésre szól, akkor a rendszámtábla keret a legolcsóbb marketing eszköz. Kérj ajánlatot most és legyen sikeresebb ez az éved!


Budapest Marketing, rendszamtablakeret.hu Referencia:

Egy MiniCRM workshop után jöttem rá, hogy szükségünk van egy profi rendszerre.

Úgy éreztem nem mi vagyunk a célközönség, mert sok felhasználós volt a legkisebb csomag is, ezért elindultam az ideálisabb megoldást keresni. 1-2 év után rájöttem, hogy feliratkozókat gyűjteni egyik rendszerben könnyű, hírlevelezni másik rendszerben könnyű, ügyeket menedzselni nekem sehol sem lehet kényelmesen, adatbázis építeni viszont megint másik helyen tudtam. Ekkor tértem vissza a MiniCRMhez. Itt Attila segítségével sikerült mindent egy helyen átláthatóan megoldani.

Előtte az ajánlatkéréseink 10%-át nyertük meg, bevezetés után azonnal felment 50% körülire a lezárás. Ma ott tartunk, hogy a kolléganőm miniCRM függő lett, átvette az én teendőimet is. Cégünk sokkal sikeresebb.

Egy év alatt alapszinten kiismertük, kényelmesen belaktuk, most jönnek a finomhangolások.

Köszönjük Attila a bevezetésnél adott személyes tippeket és a teljes használat alatti azonnali rendelkezésre állást.

Juhász Tamás

ügyvezető
Budapest Marketing
+36 20 445 8595
 
... a Tesla és a Red Bull is tőlünk rendel

Érdemes megnézni a véleményeket is!

Erről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!